Yaya Touré BL-címet akar nyerni a ManCityvel

Yaya Touré
Manchester City's Ivorian defender Yaya Touré shoots to score their third goal during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester on March 25, 2014. Manchester City won 3-0. AFP PHOTO/PAUL ELLIS - RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Az elefántcsontparti Yaya Touré a következő szezonban is a Manchester City labdarúgója lesz.

"Biztosan maradni fogok, a szurkolóknak nincs miért izgulniuk" - jelentette ki a 32 éves játékos, aki kifejtette azt is, bízik benne, hogy az ő tapasztalatával és a nyáron várható új érkezőkkel megerősödve a City nagy célokért szállhat harcba.

"Szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját, hogy örömet szerezzek vele a szurkolóinknak. Mindent meg fogok tenni ezért, ami csak lehetséges." - tette hozzá.

Yaya Tourénak ambiciózus tervei vannak a Citynél Forrás: AFP/Paul Ellis


Touré ügynöke, Dimitrij Szeluk korábban még szinte biztos volt abban, hogy pártfogoltja távozik a bajnokságot a második helyen záró manchesteri együttestől, május végén viszont kijelentette, Touré túlságosan is fontos játékos ahhoz, hogy a klub megváljon tőle.

Az Afrika legjobbjának négyszer megválasztott középpályás 2010-ben a Barcelonától szerződött a Manchester Cityhez, és nagy szerepet játszott abban, hogy a gárda 2012-ben és tavaly is bajnoki címet nyert.