Csonka Andrásnak gondjai voltak a reptéren

Fapad, Csonka András
Vágólapra másolva!
A Fapad szerdai epizódjában Csonka András és Bordán Irén is feltűnik majd, a megújult Duna sorozatában a fapados légitársasággal szeretnének utazni, ám ez korántsem lesz egyszerű.
Vágólapra másolva!

Csonka András magát alakítja a sorozatban, pótdíjat kell fizetnie több dolog miatt a felszállás előtt. Egyrészt túl magas (186 cm) - az AirHorse légitársaság 175 cm fölött pótdíjat kér az utasoktól- , másrészt a bőröndjével is gondok akadnak. A számos pótdíj miatt keveredik majd konfliktusba a társaság tagjaival, akik mindenképp plusz bevételekhez akarnak jutni.

Utazni szeretne, de bonyodalmakba ütközik Forrás: Bara Szilvia

A Bukórepülés című részben Csalog szembesíti Szemlőt, hogy komoly pénzügyi gondokkal küzdnek, melyeket ha nem oldanak meg, akkor a légitársaság működése véget ér.

Első lépésként minden szolgáltatást pluszköltségekhez kötnek, majd a pluszköltségek ismertetését is pluszköltségekhez kötik. Az eredmény elmarad a várttól, az egyetlen megoldás az marad, hogy szponzort találjanak. Fedor Barbara talál egy energiaital-gyártó céget, aki minden eddiginél emlékezetesebb légi-parádét szervez. Jelentős pénzösszegért egy utasszállító géppel kell átrepülni a Lánchíd alatt. Az öngyilkos manővert a Kálóczy-Spéter pilóta páros vállalja, majd a heves viták ellenére a gép megindul végzetes küldetése felé.