Nem fog mindenkinek tetszeni az életünk

Völgyesi Gabi, Szelfi
Vágólapra másolva!
Völgyesi Gabi az RTL II-n június 8-án induló Szelfi szereplője lesz családjával, mindennapjaikba enged betekintést a kamerán keresztül. Az Origónak elmondta, hogy nem sokáig kellett győzködni, elsőre megtetszett neki a videonapló műfaja. Az elmúlt hetekben gyakran néztek rá furcsán az emberek, mikor az utcán magát kamerázva sétálgatott és beszélt, de megvolt a fegyvere, hogy lerázza a bámészkodókat.
Vágólapra másolva!

A Unique énekesnőjeként lett ismert, az utóbbi időben azonban kevesebbet lehetett hallani róla. "Mikor a csatorna tálalta a műsorötletet és megmutatta az eredeti, izraeli formátumot, szinte rögtön igent mondtunk. Mérlegeltük a pro és kontra érveket, majd belevágtunk. Tetszett, hogy a Szelfi nagyon őszinte, természetes, és mindenféle művészkedést mellőz. Hosszú évek óta nem nézek kereskedelmi csatornákat, de ez beszívott.

Úgy gondolom, az őszinteség olyan felemelő eszköze a közlésnek, ami remekül működik, ha az emberekhez akarunk szólni."

Kell egy kis privát tér

"Mindig volt bennem közlési inger, ezért azt is szívesen megmutatom, hogyan élünk, milyen az értékrendünk. Ez vélhetően nem fog mindenkinek tetszetni, erre is fel vagyok készülve. Énekesnőként is kaptam hideget-meleget, de megtanultam, hogy az éppen bal lábbal kelt, anonim kommentelők légből kapott szavára nem szabad túl sokat adni" - részletezte.

Szívesen megmutatja, hogyan élnek Forrás: RTL II

Féltették a magánszférájukat, de mivel nemcsak szereplők, hanem szerkesztők is egyben, csak azt mutatják meg, ami még szerintük belefér. "A kamerát mi kezeljük, így ha esetleg valamit nem szeretnénk a képernyőn viszontlátni, azt nem vesszük fel. Persze maradtak a felvételen konfliktusok és problémák, a valóságot mutatjuk meg, de természetes az is, hogy az embernek van egy kis privát tere.

Pont a magánélet védése volt az ellenérv kezdetben, de sokkal több szólt végül mellette."

"Például ilyen a termékkapcsolás, hisz azáltal, hogy adunk egy szórakoztató tartalmat, az együttesről is beszélünk, amiről így többet hallanak a nézők. A műsorkészítőkkel kezdetben megbeszéltük a következő három hónapunk terveit, törekvéseit, úgyhogy a Unique is szerves része lesz az epizódoknak" - fejtegette.

Nem lehet teljesen megszokni

Nem volt egyszerű a gyerekekkel együtt forgatni, a két kicsi mellett lassabban tudott haladni. "Nagyjából harminc százalékkal csökkent a tempóm a kamera miatt, nem volt könnyű megszokni, hogy így éljük az életünket. Az igazat megvallva nem is lehet teljesen megszokni, hogy ott van a szerkezet, hisz sok esetben tartani kell a kezünkben, így lehetetlen elvonatkoztatni tőle. Volt egy rövid időszak, míg szoktuk ezt az új létformát, úgy gondolom, egész jól belejöttünk."

Nem tudták teljesen megszokni, hogy ott a kamera Forrás: RTL II

"Bár nem bántam meg, hogy belevágtunk, nem csak pozitív élmények kapcsolódnak a felvételekhez. Például nem volt túl komfortos, mikor egyedül sétáltam az utcán míg magamat filmeztem és beszéltem a kamerába. Ilyenkor rendszerint megbámultak az emberek, de idővel kifejlesztettem a fegyverem:

ilyenkor egy hirtelen mozdulattal feléjük fordítottam a kamerát, ettől persze elkapták a fejüket vagy gyorsan továbbálltak."