Klose újabb évet vállal a Laziónál

Németország-Brazília, foci-vb, vébé, Brazília 2014
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08: Miroslav Klose of Germany celebrates scoring his team's second goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Robert Cianflone/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Folytatja pályafutását a Lazio labdarúgócsapatában Miroslav Klose, az együttes világbajnok német futballistája.

A támadó egy nappal 37. születésnapja előtt a klub hivatalos facebook oldalán adott ki egy közleményt, amelyben bejelentette, továbbra is a rómaiakat erősíti majd.

"A szívemre hallgattam, amikor úgy döntöttem, még egy idényt futballozok a Lazióban. A családommal nagyon jól érezzük magunkat a klubnál és a városban egyaránt. A Lazio szurkolói egyedülállóak, fantasztikusak és minden nap rengeteg szeretetet és melegséget kapok tőlük" - írta Klose, aki külön kiemelte a vezetőedző, Stefano Pioli szerepét is.

Miroslav Klose a vb-k történetének legeredményesebb játékosa Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Robert Cianflone


A Lazio a Serie A-ban a zárófordulóban Nápolyban aratott 4-2-es sikerével szerezte meg a bronzérmet, melynek köszönhetően a Bajnokok Ligája selejtezőjében szerepelhet a következő idényben.

Klose, a világbajnokságok történetének legeredményesebb játékosa a bajnokságban 13, míg az Olasz Kupában három gólt szerzett a 2014/2015-ös szezonban, melyben a Lazio a kupában döntőbe jutott, s ott csak hosszabbításban kapott ki a Juventustól.