Tévezt akarja az Atlético

Juventus' Argentinian foward Carlos Alberto Tevez  celebrates after scoring a goal during their Serie A football match Juventus vs Sassuolo  at "Juventus Stadium" in Turin on December 15, 2013 . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Juventus' Argentinian foward Carlos Alberto Tevez celebrates after scoring a goal during their Serie A football match Juventus vs Sassuolo at "Juventus Stadium" in Turin on December 15, 2013 . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid szívesen látná a soraiban Carlos Tévezt, az olasz bajnok és kupagyőztes Juventus argentin futballistáját.

"Mindig jó, ha van egy olyan játékos a csapatodban, mint Tévez. Forróvérű, ami elengedhetetlen ebben a sportban. Ezért is szerez annyi gólt, amennyit csak tud" - nyilatkozta honfitársáról a madridiak vezetőedzője, Diego Simeone. A szakember hozzátette, a klub vezetői már felvették a kapcsolatot a 31 éves csatár ügynökével.

"Figyelembe véve az Atlético Madrid játékát, Tévez tökéletes igazolás lenne számunkra" - vélekedett Simeone.

Tévez az elmúlt szezonban a Juventus egyik legjobbja volt. A bajnoki cím mellett a kupát is elhódította a torinói együttessel, amely a Bajnokok Ligája szombati döntőjében 3-1-es vereséget szenvedett a Barcelonától.