Vágólapra másolva!
A chilei válogatott középpályás megfenyegette a rendőröket, mikor a részegen összetört Ferrariját vizsgálták, másnap viszont sírva kért elnézést a nemzettől.

Érdekes videó került ki a chilei válogatott és a Juventus frontemberéről, Arturo Vidalról. A 28 éves focista vezeti a Copa America góllövőlistáját, így úgy érezte, van mit ünnepelnie az együttes keddi szabadnapján: ittasan összetörte a Ferrariját Santiagóban.

A felesége és ő is kisebb sérüléssel megúszta az esetet, ám a focista egy éjszakát előzetesben töltött, és elvették a jogsiját. Azóta kikerült egy videó a helyszínelésről, amelyen túl sok ugyan nem látszik, de a Telegraph című brit lap állítja: a spanyol nyelvű beszélgetésben a mély hang Vidalé, aki azt mondja: "Elb... tam" - majd odaszól a rendőröknek: "Bilincsbe verhettek, de Chilével fogtok kib...ni."

Talán a figyelmeztetés hatott, mert másnap Vidalt elengedték, hogy könnyek közt elnézést kérhessen a nemzettől: "Bocsánatot kérek a csapattársaimtól, az edzőimtől, és az egész országtól. Kedden kaszinóba mentem, és rendeltem két italt. Veszélybe sodortam a feleségem életét, és sokak életét. Nagyon sajnálom."

A Copán háromgólos Vidalról a szövetségi kapitány azt mondta, hibázott, no de nem akkorát, hogy elküldje a csapattól. Magyar idő szerint szombat éjjel akár játszhat is Bolívia ellen.