Paul Pogba szabadon eldöntheti, hol akar focizni

554887045
Barcelona's Brazilian defender Dani Alves (C-R) and Juventus' French midfielder Paul Pogba (C-L) vie for the ball during the UEFA Champions League Final football match between Juventus and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Berlin on June 6, 2015. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
Vágólapra másolva!
Massimiliano Allegri, a Juventus edzője állítja: csak Paul Pogbán múlik, hol folytatja a pályafutását, a klub nincs rászorulva, hogy eladja.

A nyári átigazolási piac egyik legfelkapottabb játékosa a Juventus még mindig csak 22 éves középpályása, Paul Pogba.

A döntés a játékosé

A francia labdarúgót szinte minden nagy klubbal szóba hozták már, elsősorban a Barcelona, a Real Madrid és a PSG szeretné megszerezni.

Pogba (6) a BL-döntőben is megmutatta tehetségét Forrás: AFP/Olivier Morin

Massimiliano Allegri, a Juventus edzője a Sky Italiának azt mondta, nem áll a játékos útjába, ha távozni szeretne, de a döntés, és az azzal járó felelősség is Pogbáé.

A Juventus nincs rászorulva, hogy eladja

"A Juventus nincs rászorulva az érte kapható pénzre, éppen ezért nincs rászorulva az eladására sem. Csak és kizárólag Paul Pogba fogja eldönteni, hol folytatja a pályafutását. Ettől függetlenül, ha engem kérdeznek, szerintem még legalább egy évig a Juventusban van a legjobb helyen. Mindennél fontosabb, hogy játékban legyen, fejlődjön, és erre Torinóban minden esélye meg is van. Nagyon fiatal, még rengeteg ideje van a fociban. Ettől függetlenül a döntést neki kell meghoznia" - nyilatkozta a Juventust a 2014-2015-ös idényben a BL-döntőig vezető Allegri.

Massimiliano Allegri tudja, erőszakkal úgysem tudják megtartani Pogbát, de a játékos dönthet a maradás mellett Forrás: AFP


Maga a játékos egy klubot sem nevezett meg egyelőre, ami a fő célpontja lenne, de nem hivatalos csatornákon keresztül úgy tudni, legszívesebben Spanyolországban folytatná a pályafutását.