Szorgosan terjeszkedik itthon az AMC tévécsatorna

Fear The Walking Dead
Vágólapra másolva!
A mai naptól az AMC csatorna felkerült a DIGI terjesztési platformjára. Ennek köszönhetően az AMC már több mint 2,2 millió háztartásban van jelen Magyarországon.
Vágólapra másolva!

2015. július 2-től a DIGI a műholdas alapcsomagban kínálja az AMC-t, 2015. augusztus 1-től kezdve pedig kibővül a DIGI kábeles alapcsomaggal, amelynek eredményeképpen újabb 700 000 háztartásban lesz jelen a csatorna.

Az AMC 2014. novemberében indult Magyarországon, sorozatok premierjeivel. 2015. első felében olyan bemutatók kerültek képernyőre, mint a Better Call Saul, a Sons of Anarchy - Kemény motorosok, a Breaking Bad, a Fargo és a Halt and Catch Fire - CTRL nélkül. Az AMC Networks International Central Europe vezérigazgatója, Málnay B. Levente az amerikai premierekhez nagyon közeli itthoni bemutatókat ígér őszre is.

Fear The Walking Dead - sokan várják Forrás: © AMC

A csatorna következő, nagyon várt bemutatója a Fear the Walking Dead,

amely Walking Dead társsorozata, és augusztusban kerül a hazai AMC képernyőjére, egy időben az amerikai premierrel. Az AMC Studios által gyártott új sorozat Los Angelesben játszódik, új szereplőkkel és teljesen új szálon futó történettel. Executive producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson.