Mexikói válogatott csapattársat kap Steven Gerrard

mexico vs. kamerun, dos santos, vb 2014
NATAL, BRAZIL - JUNE 13: Giovani dos Santos of Mexico reacts after a play in the first half during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Mexico and Cameroon at Estadio das Dunas on June 13, 2014 in Natal, Brazil. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását Giovani Dos Santos, aki a spanyol élvonalbeli Villarrealtól igazol az Egyesült Államokba.

A 26 éves mexikói támadó jelenleg hazája válogatottjával az Arany Kupán szerepel, és augusztusban csatlakozik új klubjához. Los Angelesben a korábbi liverpooli sztár, Steven Gerrard csapattársa lesz.

Giovani dos Santos a mexikói válogatottal megjárta a 2014-es vb-t is Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Matthias Hangst


"Giovani nagyon különleges játékos - mondta róla leendő edzője, Bruce Arena. - Már elég tapasztalt, és bízunk benne, hogy nálunk tovább fejlődik majd."


Dos Santos korábban az FC Barcelona, a Tottenham Hotspur és a Galatasaray futballistája is volt. A Villarreal színeiben az elmúlt két szezonban összesen 17 gólt szerzett.