Négy új alkalmazás üzletembereknek

üzletember, menedzser, alkalmazás, Apple, IBM
Vágólapra másolva!
Az Apple és az IBM együttműködésének eredményeképpen újabb applikációk láttak napvilágot a héten. A leginkább vállalkozásoknak valókat ajánljuk.
Vágólapra másolva!

SHIFT TRACK

Kinek:

menedzserek

Mire:

iPad

Miben segít:

határidőket kijelölni, feladatokat időzíteni, ezeket a folyamatokat könnyedén kézben tartani. A papíralapú beosztások és órarendek már nagyon nem gyorsítják a munkát, de az alkalmazás olajozottan kezeli a rendkívüli eseteket és kivételeket, valószínűleg ebben áll az igazi ereje.

SHIFT SYNC

Kinek:

munkavállalók

Mire:

iPhone, Apple Watch

Miben segít:

a beosztottak könnyebben követik, mikor mivel kell elkészülniük, a felület intuitív, átlátható, a felhasználó egy mozdulattal elfogadja vagy elutasítja a módosításokat, igényelheti itt a szabadságát, és azt is nyomon követi, hány fizetett szabadnapot használhat még fel az évben.

TRAVEL PLAN

Kinek:

üzleti ügyben utazóknak

Mire:

iPhone

Miben segít:

főként az integrált tervezésben segít, az analitikája pedig minden naptáreseményt úgy kezel, mint potenciális üzleti utat. Megjegyzi a gyakori célpontokat, és a regisztrált utak alapján személyre szabott paramétereket javasol.

Forrás: 9to5mac.com

TRAVEL TRACK

Kinek:

üzleti ügyben utazóknak

Mire:

iPhone, Apple Watch

Miben segít:

az applikáció mindent integrál, ami fontos lehet egy üzleti úton, a repülőjáratoktól a célvárosban hasznos szolgáltatásokig. Az analitika a naptárbejegyzések és a foglalások alapján nyomon követi és összeköti azokat, akik azonos időpontban utaznak.

A teljes üzleti alkalmazáslistát itt találja.