Van, aki Kiss Ádámnál is pimaszabb

Kiss Ádám, Papp Gergő, Pimasz úr
Vágólapra másolva!
Három évadon keresztül, összesen harminc híresség otthonába nyújtott betekintést a Pimasz úr ott alszik, Papp Gergő és Juhász Judit közös műsora. Az ottalvós széria csatornát váltott: ősztől a TV2 helyett az RTL-en folytatódik, Kiss Ádám is bevállalt egy közös napot.
Vágólapra másolva!

Papp Gergőek elsőként az Origónak meséltek a csatornaváltás okairól, az új helyről, és a következő szériáról.

A házaspár megkezdte a forgatást, terveik szerint havonta két epizódot készítenek el. "Több olyan meghívásunk van korábbról, amire még nem került sor, illetve

Ha az RTL Klub arca valaki, vagy a csatorna műsoraiban gyakran felbukkan, akkor vele nyilván nem forgattunk a konkurenciánál, de volt olyan is, aki kifejezetten azért nem vállalta, mert nem akart a TV2 csatornáján szerepelni" - mesélték.

Kiss Ádám is bevállalt egy napot Forrás: Kiss Ádám / Facebook

Az első vendéglátók közt biztosan ott lesz Kiss Ádám, aki már posztolt is egy fotó közösségi oldalára 'Ez a csávó egész nap követ! Este még nálam is alszik! Elég Pimasz!' felirattal.

"Továbbra is kétfős stábként működünk, mi vesszük fel kamerával a napot, aztán vágunk, felmondjuk a szöveget, zenét szerkesztünk alá, az RTL pedig a végterméket kapja kézbe. Nem akarunk belterjes dolgot csinálni, pedig kapásból tudnék mondani nyolc-tíz olyan RTL-es arcot, akik érdekesek lennének, de nem fogunk csupán házinyulakra vadászni" - mondták el akkor.