Jönnek még váratlan fordulatok a Castle-ben

Castle Nathan Fillion Stana Katic
Vágólapra másolva!
Újabb érdekes infók láttak napvilágot a Castle nyolcadik évadjával kapcsolatban – csak akkor olvassa tovább a cikket, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet. 
Vágólapra másolva!

Már korábban írtunk arról, hogy a Castle alkotói sokkolhatják a nézőket a szeptemberben induló, nyolcadik évaddal, most viszont új információkkal álltak elő a készítők.

A hetedik szezon végén Beckett nyomozó még azon vacillált, hogy elvállalja-e a felkérést, amivel a New York-i szenátusba juthat, vagy inkább vegye át a 12-es körzet kapitányi posztját, amit szintén felajánlottak neki.

Fordulat áll be a karrierjében Forrás: ABC

ígérte az egyik showrunner, Terence Paul Winter. Elárulta, hogy Beckett a kapitányi pozíciót választja, így a többi szereplő közelében tudják tartani az alkotók, miközben a helyzet személyiségváltozásra, karakterformálásra is lehetőséget ad.

– mondta a másik showrunner, Alexi Hawley, utalva arra, hogy Beckett és Castle kapcsolata is megváltozik. Winter már kicsit konkrétabb volt, hozzátette: "Más helyzet, ha a feleséged a kapitány, a főnök, mint ha a feleséged egy nyomozó."

Megváltozhat a viszonyuk Forrás: ABC

Közben két új szereplő is érkezik a Castle-be, egy Toks Olagundoye által játszott biztonsági szakértő, valamint egy technikai elemző, akit Sunkrish Bala alakít – mindketten hamar Beckett bizalmasává válnak.