Otthonról is körbenézhet a világban

Vágólapra másolva!
Az OzoneNetwork elindította az OzoneNyaralás című programsorozatát, egészen augusztus végéig ad útifilmeket, amelyek segítségével a nappaliból is körbenézhet a világban. 
Vágólapra másolva!

Nem szeret csomagolni? Agyára megy a hőség meg a tömeg? Most mindezek nélkül is szétnézhet a világban, az OzoneNetwork elhozza önnek a távoli tájakat és embereket. Íme, az ajánló:

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén

a csatorna saját gyártású műsora, a Magyarország madártávlatból is képernyőre kerül,

de légikamera segítségével az Egyesült Államokat és a világ többi részét is felfedezhetik a nézők, hétköznap délutánonként érkezik ugyanis az Amerika madártávlatból, hétvégenként pedig A világ madártávlatból.

Amerika madártávlatból, autóshow Forrás: OzoneNetwork

Augusztusban saját gyártású útifilmek is mennek, amikben a személyes élmények és benyomások kapnak hangsúlyt Tunéziáról, Skóciáról, az oroszországi Tatárföldről és Szentpétervárról, valamint Albániáról - ezek az OzoneUtazás sorozatban kaptak helyet.

Jön a Mániákus utazó című sorozat Mark Burnett-tel,

aki főként Délkelet-Ázsiában és Óceániában barangol, de lesz ismeretterjesztő film a Viktória-vízesés vagy a Himalája élővilágáról, a Paseka, a húsvéti elefánt pedig egy különleges állatot mutat be.

Paseka, a húsvéti elefánt Forrás: OzoneNetwork

Az sem fog unatkozni, akit nem a jelen, hanem a jövő érdekel: A hétvégenként jelentkező Fedezd Fel! Föld 2050 című sorozatban a jövő technológiájával lehet elkezdeni az ismerkedést, hogy ne érjen senkit felkészületlenül az önmagát bevető ágy vagy a robotok megjelenése életünkben.