A 100 legjobb nő a tévéből: Liptai Claudia

Liptai Claudia Playboy
Vágólapra másolva!
A magyar televíziózás egyik állócsillagát, Liptai Claudiát nem tudtuk kihagyni a képernyő száz legjobb nőjét tömörítő listánkról, vörös fürtjei és érzéki hangja bizonyára rajtunk kívül is sok férfit megbolondított.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Liptai Claudia,

akit itthon valószínűleg nem kell senkinek bemutatni, de mi azért megtesszük. Kezdjük egy friss fotóval, amely a TV2 őszi műsorrendjéről szóló sajtótájékoztatón készült:

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A műsorvezető éppen kiszőkült, sokan fejében azonban vörös fürtjei ragadhattak meg annak idején. A kilencvenes években került a tévébe, előtte többek között számítógépes tenyérjóslásból élt. Először a Szomszédok-ban láthattuk, aztán

megkapta a Csíííz című műsort az RTL Klubon, és kicsit bele is ragadt a vicces, egyfolytában bolondozó nő szerepébe

– bevették a Pasik-ba is, majd a TV2-re ment, ahol saját show-t vezethetett, itt például Ganxsta Zolee-val beszélgetett:

Az első más jellegű műsora a Big Brother volt, onnantól kezdve pedig nem volt megállás: jött a Mokka Havas Henrikkel, a Megasztár, a Mr. és Mrs., A nagy duett, legutóbb pedig a Bumm! és a Sztárban sztár, amelyben az egyik zsűritag volt – és marad a nemsokára érkező harmadik évadban is, miközben a Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt Alexa doktornő szerepében.

A Jóban Rosszban doktornőjeként Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Gesztesi Károly volt a férje, akitől van egy kislánya is, majd Daróczi Dávid kormányszóvivővel volt kapcsolatban. Legújabb szerelme egy cukrászmester, Pataki Ádám, akiről már mesélt is a lapoknak – szereti a kapcsolatait egyből közzétenni, hátha utána békén hagyják vele az újságírók.

Gesztesivel jelent meg közös meselemeze is Kis éji mesék címmel, 2009-ben pedig a Playboy is fotózta, itt egy szép fénykép az ottani válogatásból, a többi, meztelen képet ide kattintva nézheti meg.

Forrás: Playboy

2014-ben megkapta a Magyar Televíziós Újságírók Díját, arról így nyilatkozott az Origónak: "Sokat jelent.

Én a deszkákról elég hamar beléptem a dobozba, azaz színházról tévére váltottam, így éreztem, hogy nem én leszek az, aki egyhamar Jászai-díjat kap. Ugyanakkor sejtettem, hogy a tévészakma sem fog ünnepelni, mert az értékelésnél nyilván számít, ki milyen képzést kapott. Nem díjakban gondolkodtam tehát, de azért kicsit talán bántott, hogy nem volt semmilyen klasszikus tévés szakmai elismerésem, ezért ez nagyon jólesett."

Jólesett neki az újságírók elismerése Fotó: Szabó Balázs

"Nagyon sokáig úgy éreztem, hogy nem válogathatok, mindent meg kell csinálni, amivel megkínál az élet, mert lehet, hogy újra nem kínálja fel azt az esélyt. Aztán

Nem azért, mert fel akarom értékelni magam, hanem mert legbelül pontosan tudom, mi tenne jót, és mi nem. Miben tudok egészen önmagam lenni, és mi volna csak kötelezettség vagy megalkuvás" – mondta arról, hogy mi alapján mond igent egy megkeresésre.

Mutatunk még róla pár fotót, gyönyörködjön kedvére!

Forrás: TV2
Forrás: Triumph (Facebook/Liptai Claudia)
Forrás: Triumph (Facebook/Liptai Claudia)
Forrás: Liptai Claudia/Facebook
Forrás: TV2
Liptai Claudia Forrás: TV2