Palmer Izsák magyarázkodik halálhíres vicce miatt

Palmer Izsák, Rising Star
Vágólapra másolva!
Döbbent csend lett a Mokka stúdiójában tegnap reggel, mikor a Rising Star énekesnőjének halálával tréfálkozott Palmer Izsák. Az énekes közösségi oldalán magyarázkodik.
Vágólapra másolva!

Az énekes a Mokkában bejelentette, hogy elhunyt Samu Kriszta (őt szintén a Rising Starban láthatták a nézők), mire döbbent csend lett a stúdióban, majd Kökény Attila és Demcsák Zsuzsa is visszakérdezett, mint aki nem hall jól. Palmer végül jelezte, hogy csak viccelt, a tréfát azonban senki nem díjazta.

Itt írtunk az esetről, a videót is megnézheti.

Palmer közösségi oldalán igyekszik megmagyarázni az esetet.

Sok álmatlan éjszakát okoz majd neki a tréfa Forrás:TV2 Sajtószoba

„Félreértés ne essék, nem szeretnék mentegetőzni.

Kevés, ha azt mondom, rossz húzás volt a tegnapi tréfa,

még ha csak morbidnak is szántam volna, de pusztán kifogástalanul trágár lett szinte minden szavam abban az öt percben. Mindig szigorú kritikus vagyok magammal szemben, s ahogy ismerem magam, nem rövid ideig fog ez a baki esténként ébren tartani" - írja.

"Mazsit felhőtlenül respektálom mint embert, mint nőt, mint énekest. Konkrétan megtisztel azzal, hogy ismer. Józan eszembe nem jutna, hogy bárki előtt becsméreljem vagy rajta vigadozzak. Sajnálom. Nem kevés rossz szót érdemeltem ki. Néhány hónapja sokkal kevésbé publikus személyként élem az életem és valószínű, hogy ez nem véletlenül van így."