Eljött Bogdán Ádám ideje a Liverpoolnál

Bogdán Ádám
Malaysia's player Norshahrul Idlan Talaha (2R) fights for the ball against Liverpool's goalkeeper Adam Bogdan (R) during their friendly football match between English Premier League team Liverpool and Malaysia XI in Kuala Lumpur on July 24, 2015. AFP PHOTO / MOHD RASFAN
Vágólapra másolva!
A Liverpool a legutóbbi két Premier League-mérkőzésén hat gólt kapott, eljött hát a váltás ideje: Brendan Rodgers vezetőedző úgy döntött, hogy Bordeaux elleni Európa Liga-meccsen Bogdán Ádám védheti majd az angolok kapuját.

Simon Mignolet idei kapusteljesítményével alapvetően nincsen probléma, az első három bajnokin például gólt sem kapott. Ezzel együtt nagyon rosszul mutat, hogy a Liverpool augusztus 29-én, otthon 3-0-ra kikapott a West Ham Unitedtől, két hétre rá pedig 3-1-es vereséget szenvedett a Manchester United otthonában - Mignolet-val a kapuban.

A helyén így most lehetőséget kap a Boltontól megszerzett Bogdán Ádám.

Ha valamikor, akkor most bejátszhatja magát a kezdőbe a magyar kapus.

"Bármikor megkérhetnek, hogy álljak be a kapuba, kész vagyok rá. Az előző hetekben kőkeményen dolgoztunk, és ez jót tett az önbizalmamnak. Éppen ezért már alig várom, hogy pályára léphessek az első liverpooli tétmeccsemen" - nyilatkozta angol újságíróknak Bogdán.

Kuala Lumpurban már védett, ami azért mégsem az Európa Liga Forrás: AFP/Mohd Rasfan

A 27 éves kapus hozzátette, hogy már tudja, milyen a Liverpoolban védeni, hiszen a szezonrajt előtt a bangkoki és a malajziai túrákon is bekerült a csapatba.

Keményen harcolok az esélyért, és ha megkapom, akkor reménykedem, hogy jól fog menni a játék" - tette hozzá a 19-szeres válogatott kapus.