Vágólapra másolva!
A Gremio játékosára, Douglasre rájött a szükség a Fluminense elleni meccs előtt. A társai megpróbálták takarni, ahogy megszentségteleníti a Maracana füvét, de az operatőrön nem tudtak kifogni.

Vicces jelenetet szúrtak ki a brazil tévések a Fluminense-Gremio Brazil Kupa-meccsen. Úgy tűnt, a Gremio játékosai csak összegyűlnek egy kis kezdés előtti kupaktanácsra, egy közülük pedig a kör közepén a cipőjét köti közben.

De nem csak ez történt.

A felvételen látszik, hogy a fél térdre ereszkedő Douglasnak valójában pisilnie kellett, és ezt igazán diszkrét, bár kevéssé higiénikus módon, a nadrágszárán át oldotta meg, míg a társai takarni igyekeztek a műveletet.


Douglas ráadásul éppen a legendás Maracana szent gyepére végezte el a dolgát.

Az ebben a Twitter-bejegyzésben látható videón még egyértelműbb, mi történik:


A negyeddöntő első mérkőzése egyébként 0-0-ra végződött, még a 72. percben a Fluba beálló Ronaldinho sem tudott lendíteni a csapatán.

Pato óriási gólt lőtt

De volt azért futball is a szerdai kupafordulóban, a Milant is megjárt csatár, Alexandre Pato, például, bődületes nagy gólt lőtt a szezonban pocsékul szereplő Vasco hálójába. A Sao Paulo 3-0-ra nyert, már majdnem az elődöntőben érezheti magát.

A negyeddöntő másik két párharcának első mérkőzésén:
Figueirense-Santos 0-1
Internacional-Palmeiras 1-1
A visszavágókat egy hét múlva rendezik.