Istenes Bencét rajongók zaklatják, feljelentést fontolgat

Istenes Bence ad interjút, majd jógázik 2015 szeptember 11-én Istenes Bence ad interjút, majd jógázik 2015 szeptember 11-én
Istenes Bence ad interjút, majd jógázik 2015 szeptember 11-én
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub műsorvezetőjét két hónapja zaklatja két rajongója, egyikük a címét is tudja és az otthona körül figyeli. Istenes Bence kiakadt, azt mondja, elfogyott a türelme.
Vágólapra másolva!

Az egyik nő úgy akarja elnyerni a tévés szimpátiáját, hogy Csobot Adélt utánozza. „Adél nagyon szereti a pillangós ruhákat, van is egy csinos inge, ami ilyen mintákkal van tele. Az egyik lány beszerzett egy ugyanilyet, lefényképezte magát benne és elküldte nekem, hogy nézzem meg, neki mennyivel jobban áll" - mesélte.

Két hónapja nincs nyugta, az esetek pedig egyre kellemetlenebbek számára.

Elfogyott a türelme, lépéseket fog tenni Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Van, hogy Adél veszi fel a telefont, de akkor egyből le szokta rakni a zaklató. Én egy tök békés ember vagyok, eleinte próbáltam kizárni őket a gondolataimból, mert hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, de

Az a lány, amelyik Adélt utánozza, a címemet is tudja, és már az otthonomnál is zaklat. Ha nem változik a helyzet, a rendőrség segítségét fogom kérni, mert elfogyott a türelmem" - részletezte a Borsnak. Hozzátette, hogy a lányok csak pazarolják az idejüket, azt viszont már elérték, hogy az esetek miatt nyugtalan.

Nem Istenes Bence az egyetlen, akit már zavarnak egyes rajongók, Vastag Csaba, Király Viktor és Korda György itt mesélt hasonló élményeiről az Origónak.