Az elmúlt napok legrosszabb sorozatplakátjai

ahs
Vágólapra másolva!
Számos sorozat folytatódik mostanában, kijött pár promóciós poszter ezekhez. Volt már jobb hetünk vizuális fronton, ugyanis a művek fele sablonos és ötlettelen.
Vágólapra másolva!

Az Originals poszterén nem tűnődtek sokat a marketingosztályon, feldobálták a szereplőket, és nagyjából ennyi. Külön bája a plakátnak, hogy egy pesti bérházban fotózhatták, csak egy vakarózó kutya és Erzsi néni muskátlijai hiányoznak.

Forrás: cw

Michael Bay produceri munkája mellett készül a Black Sails, a sorozat itthon is megy. A plakát nyilvánvalóan nem leányszobák falára való.

Forrás: starz

A Reign folytatásának posztere legalább picit ötletes, kártyalapnak próbál kinézni, két ősi ellenséget mutat be.

Forrás: cw

Az Amerikai Horror Story mindig beteg volt, Ryan Murphy körül alighanem Hollywood legelborultabb elméi ücsörögnek, akik ráadásul szabad kezet kapnak. Ezt a plakátot se ajándékozzuk óvodás gyermekünknek.

Forrás: fx

A Vikingek jellegzetes V betűje véresen lebeg a vízben: talán a kreatívok visszafizethetnék szépen a Historytől átvett gázsit. Maradjunk annyiban, hogy a sorozat százszor jobb és ötletesebb, mint az új plakátja.

Forrás: History

A CW szuperemberes sorozatának posztere a főhőst mutatja, van itt füst, villám, lángok, miegymás. Mégsem lehet plakátra tenni kócosan, pizsamában, fogmosás közben egy héroszt.

Forrás: cw

Ha kijött plakát a Vámpírnaplókhoz, az azt jelenti, hogy folytatódik a sorozat is. Biztos van, akinek tetszik, ahogy ez a munka is a tinilányoknak lehet kedves, amúgy ötlet olyan kevés, mint vámpír a Mekiben.

Forrás: cw