Még többet láthatjuk a SportKlub csinos híradósát

Vágólapra másolva!
Aryee Claudiát, ismertebb nevén Tücsit mostantól még többször láthatják a képernyőn a SportKlub nézői. A Híradó napi négy alkalommal élőben jelentkezik, Tücsi pedig – Világi Péterrel és Léderer Ákossal váltásban – folyamatosan tájékoztatja a rajongókat a sportvilág eseményeiről. 
Vágólapra másolva!

"Jól érzem magam a kamera előtt, sokkal magabiztosabb lettem így, hogy napi négyszer jelentkezünk élő Híradóval. Arra kell odafigyelnem, hogy pozitív híreknél sokszor elragad a hév, ilyenkor tudatosan lassítanom kell magam" - mondta Tücsi.

Naponta négyszer jelentkezik a Híradó Forrás: SportKlub

Családjában ő az egyetlen, aki nem az orvosi pályát választotta, testvérei és szülei is orvosok, így nem volt kérdés, hogy neki is ezt az utat szánják - de jobban érzi magát a stúdióban.

"Gyakran előfordul, hogy az asztalnál a többiek latinul folytatnak le egy beszélgetést, én vagyok az egyetlen, aki semmit sem ért az egészből. Sőt, szükség esetén a családtagjaim kisebb beavatkozásokat is elvégeznek egymáson. Nekem sem kellett soha kórházba mennem, előfordult, hogy otthon kaptam meg az infúziót."

Mutatunk még néhány képet a híradósról:

Forrás: SportKlub
Forrás: RedLemon

Forrás: RedLemon
Forrás: RedLemon