David Luiz nem játszhat a Real Madrid ellen

David Luiz, Paris Saint-Germain, foci
FRANCE, Marseille : Paris Saint-Germain's Brazilian defender David Luiz controls the ball during the French L1 football match Olympique of Marseille (OM) versus Paris Saint-Germain (PSG) at the Velodrome stadium in Marseille on April 5, 2015. AFP PHOTO / BORIS HORVAT
Vágólapra másolva!
Térdsérülés miatt nem játszhat a Real Madrid elleni szerdai BL-csoportmérkőzésen David Luiz, a Paris Saint-Germain labdarúgója.

A francia csapat vezetőedzője, Laurent Blanc a meccset felvezető keddi sajtótájékoztatón árulta el, hogy biztosan nem számíthat a középhátvédre, aki október 9-én, a Chile elleni világbajnoki selejtezőn sérült meg a brazil válogatottban.

A szakvezető ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy a közelmúltban szintén sérüléssel bajlódó középpályás, Marco Verratti, valamint a kapus, Kevin Trapp ott lehet a pályán a spanyolok ellen.

David Luiz sérülése miatt nem léphet pályára Forrás: AFP/Boris Horvat


"Minden erőnkre szükség lesz. Nagyon fontos, de nem sorsdöntő mérkőzés előtt állunk, amelynek tétje a csoport első helye" - mondta Blanc, aki az argentin középpályást, Angel Di Mariát pihentette a hétvégi bajnoki meccsen.

Zlatan Ibrahimovic is sérüléssel bajlódott a szezon elején, de már visszatért, és a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésén hatszor volt eredményes. Blanc szerint a svéd támadó a Real ellen biztosan pályára léphet.


"Úgy gondolom, nagyon jó állapotban van. Remélem, nem fogja ismét fizikai probléma hátráltatni" - mondta Ibrahimovicról a vezetőedző.


A Real Madridnak és a PSG-nek két forduló után egyaránt hat pontja van a Bajnokok Ligája A csoportjában.