Stohl András nőcsábász férj, Lengyel Tamás őstehetség a szexben

Válótársak
Vágólapra másolva!
A Válótársak három válófélben lévő férfi – Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve legjobb barátokká válnak. Az RTL Klub új sorozatának főszereplői Stohl András, Scherer Péter és Lengyel Tamás, az általuk játszott karaktereket mutatjuk be az indulás előtt – egy későbbi cikkben a nőkről (Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter) is írunk ugyanígy.
Vágólapra másolva!

Sáfár Bálint (Stohl András)

Magas, sármos, menő ingatlanügynök, akit munka után felesége (Gubás Gabi), Zsófi és két fia várja otthon. Bálintnak ez mégsem elég: minden nővel kikezd. A sokadik affér után felesége kirúgja a házból.

Hiába próbálja meg visszaszerezni régi életét, vadászösztöne mindig új kalandra csábítja.

A kétkezi munkát másokra hagyja, ha vacsorát kell főzni, csak bedob egy fagyasztott pizzát a sütőbe. Kedves gesztusokkal próbálja jóvá tenni hibáit, mégis újra elköveti őket. Amilyen önző férjként, olyan figyelmes apaként: időt szakít arra, hogy elvigye fiait fociedzésre és esti mesét olvasson nekik.

Forrás: David Lukacs

Hatvani Joci (Lengyel Tamás)

Joci született ezermester, minden szakmunkát profin elvégez. Őszinteségével és szálkás izomzatával megigézi a nőket, már tizenhat éves kora óta Szonjával (Földes Eszter) jár. Egyszerű, békés életet akar élni, de párja neurózisa lassan felemészti a kapcsolatukat. Nehezen, de a szakítás mellett dönt.

Az új helyzet hatására kinyílik, és kiderül, hogy őstehetség a szexben.

A tettek embere, zavarban van, ha az érzéseiről kell beszélni.

Forrás: David Lukacs

Jakab Dávid (Scherer Péter)

Cégét, vagyonát apjától örökölte, ebből tartja el magas életszínvonalon két gyermekét és feleségét, Tamarát (Balsai Móni). Dávid cselédként szolgálja ki őket, hogy némi szeretetet és megbecsülést csikarjon ki belőlük. Miután felesége eszközként használja lányukat egy vitában ellene, Dávid végre a sarkára áll és elköltözik.

Önbizalma napról napra erősödik, egyre kevésbé hagyja magát zsarolni.

A problémák ellenére nem akar válni, bízik abban, hogy kisiklott házassága helyrehozható. Kedves, nyíltszívű fickó, de a stresszt néha artikulálatlan üvöltésben vezeti le.

Forrás: David Lukacs