15 tévés színésznő, aki remek playmate lehetne

Lea Michele
Vágólapra másolva!
A Playboy szerkesztősége összeállított egy listát képernyős kedvenceiről, íme, tizenöt csaj, akiből kiváló playmate válna. 
Vágólapra másolva!

A Playboy közölt egy összeállítást A 15 legdögösebb csaj, aki miatt érdemes nézni a tévét címmel, szerintük műfajtól függetlenül, a szitkomokban és a drámákban is akadnak olyan nők, akik leültetik a férfiakat a képernyők elé – miközben a realityket is érdemes nyitott szemmel nézni.

Az Instagramról válogatott fotókból álló listát a Hazug csajok társasága egyik főszereplőjével, Ashley Bensonnal kezdték, a képet látva ezen nem is csodálkozunk:

Ashley Benson Forrás: Playboy / Instagram/Ashley Benson

A Hazug csajok társaságá-ból Shay Mitchellt és Janel Parrisht is beemelték a névsorba, miközben természetesen az olyan örök kedvencek sem hiányozhatnak, mint Eva Longoria vagy a Baywatch-ban látott Carmen Electra. Szerepel náluk Sofia Vergara is, akit mi is beválogattunk A 100 legjobb nő a tévéből című sorozatunkba.

A színésznők közül fent van még a listán Sophia Bush (Bűnös Chicago), a 90210-ből Annalyne McCord és Jessica Lowndes, a Törtetők-ben látott Emmanuelle Chriqui, valamint két szépség a Glee-ből, Naya Rivera és Lea Michele:

Lea Michele Forrás: Playboy

A realitykben is akadnak szemrevaló nők, például Joanna Krupa a Real Housewives of Miami-ból, a Keeping Up With the Kardashians-ból pedig mindjárt két csaj, Kylie Jenner és Kendall Jenner:

Kendall Jenner Forrás: Playboy

Szavazzon!

Ön kit látná legszívesebben a Playboy címlapján?