Nehéz melózni, ha drogos vagy és HIV-pozitív

Rocker Slash mit Hollywood-Stern geehrt .Personen .Medien .Kultur .Auszeichnungen .--- schauspieler Kopfbedeckung HUT Sonnenbrille awards_and_prizes award HAT BONNET CAP headwear hats_and_headgear culture Arts_Culture_and_Entertainment
Kultur	ACE MEDIA P
US actor Charlie Sheen speaks during Slash's star ceremony on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California, USA 10 July 2012. US musician Slash was awarded the 2,473rd star on the Hollywood Walk of Fame in the recording category. Photo: Hubert Boesl
Vágólapra másolva!
A tévéiparban már jóval korábban tudták, hogy a színész HIV-pozitív, erre utal egy 2014 márciusában írt e-mail.
Vágólapra másolva!

Valaki volt olyan szemfüles, hogy utólag felfigyelt egy e-mailre a Sony tavaly kiszivárogtatott levelezésében, e szerint a producerek már 2014 márciusában is tudtak Charlie Sheen betegségéről – írja a Daily News.

– ironizált egy vezető, így reagálva a kollégák panaszaira, miszerint Sheen elmaradozott a Nyugi, Charlie! forgatásáról.

A színész a nyilvánossággal csak a héten közölte, hogy HIV-pozitív, bár azt elmondta, hogy többen tudtak róla korábban – volt, akinek fizetnie is kellett, hogy tartsa titokban. A bejelentést alább megnézheti, a Today című műsor szerkesztői azóta feltették az internetre: