Nem tudnék megölni senkit – így készül egy sorozatszinkron

Emily Vancamp
Emily Vancamp
Vágólapra másolva!
A Bosszú című, itthon is kedvelt sorozat hazai szinkronjáról van három videónk.
Vágólapra másolva!

A Bosszú négy évadot élt meg, 2011-ben rajtolt, idén májusban lett vége az USA-ban, és elképzelhető, hogy egy spinoff formájában még folytatódik. Főszerepben Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Gabriel Mann, Nick Wechsler, Josh Bowman, Christa B. Allen látható.

A magyar szinkron az utolsó évadhoz nemrég készült: Tóth Enikő, Földes Eszter, Moser Károly, Szabó Máté, Posta Victor, Rosta Sándor mesél karakteréről az első videóban:

A második videóban hangzik el Földes Eszter szájából a címbeli mondat – emellett elmesélni, milyen megszokni egy karaktert, honnan lehet tudni, milyen gesztusa lesz a színésznek, és hogyan kell lelkileg ráhangolódni egy figurára. Tóth Enikő szerint a sorozatokban minden színész tökéletes sminkkel ébred, remek bőrben van, amikor lejön a lépcsőn, de a valóság azért kissé más.

Harmadiknak itt van még egy videointerjú Kertész Andrea szinkronrendezővel, aki tavaly megnyerte az év szinkronrendezője díját az Origón.

A Bosszú leírása: Emily Thorne sok év után visszatér abba a tengerparti nyaralóba, ahol kislányként egy felejthetetlen nyarat töltött apjával, David Clarke-kal, akit a szeme láttára tartóztattak le igaztalan vádakkal. Emily egyetlen barátnője, Ashley segítségével hamar ismeretségbe lép a gazdagok és sikeresek osztályának helyi hatalmasságával, a csak Viktória királynőként emlegetett Victoria Graysonnal. Emily felhőtlen szórakozásra vágyó, gondtalan ifjú hölgynek tűnik, de valójában minden lépése egy tervszerűen felépített bosszúhadjáratba illeszkedik, amelyet egymaga visz végbe kíméletlen következetességgel.