Fordulhat az állás a Sztárban sztárban

Vágólapra másolva!
Vasárnap véget ér a Sztárban sztár harmadik évadja, Csobot Adél, Tóth Gabi, Gáspár Laci és Péter Srámek vannak versenyben Az év legsokoldalúbb előadója címért. A döntőben átalakított külsejükkel többször színpadra állnak, és visszatérnek a korábban kiesett énekesek is.
Vágólapra másolva!

A négy döntős és a korábban kiesett énekesek közösen adják elő a We're the world című számot, visszatér a stúdióba Wolf Kati, Janza Kata, Baby Gabi, a Nyári lányok, Bebe, Csonka András, Rácz Gergő és Varga Győző.

A nézői szavazatok alapján áll össze a sorrend, minden körben az első helyen álló énekes négy, az utolsó helyen álló pedig egy pontot kap. A zsűritagok ezúttal sem osztanak pontokat, a véleményüket viszont ugyanúgy elmondják a produkciók után. A nézői pontszámokból adódik össze a végeredmény, így hiába mutatták azt a döntő első fordulójában, hogy a férfiak állnak nyerésre, még bárhogy alakulhat.

Négyen versengenek a Sztárban sztár döntőjében Forrás: EVA/Eva

Akkor Gáspár Laci állt az első helyen, őt követte Péter Srámek, Tóth Gabi, majd Csobot Adél. "A döntő első fordulójában

Egyik versenyző sem nyugodhat meg, könnyen lehet, hogy női nyertese lesz a Sztárban sztárnak" - árulta el a TV2 az Origónak.

Jönnek sztárvendégek is

A döntősek egy-egy önálló dalt adnak elő, és lesznek sztárvendégek is, akikkel duetteznek. A héten zajlottak a próbák, az énekesek segítséget kaptak a felkészülésben.

Tóth Gabi Kis Grofóként áll színpadra, s a próbák során megkapta a mulatási engedélyt is, amit a kitűzője szimbolizál. A második körben partnere Kasza Tibi lesz, akivel a Crystal egyik slágerét adják elő. Érdekessé tette a felkészült, hogy a Sztárban sztár énektanárát, Lajtai Katit alakítja majd.

Kis Grofó legismertebb dalával áll színpadra Forrás: EVA/Eva
Kasza Tibivel duettet adnak elő a döntőben Forrás: EVA/Eva

Csobot Adél Selena Gomez egy ismert dalát adja elő a döntőben, az utolsó héten pedig Szolnoki Péter volt a segítségére. Az énekesnő Auth Csillát utánozza majd, duettet adnak elő partnerével.

Csobot Adél Szolnoki Péterrel énekel majd Forrás: EVA/Eva

Hernádi Juditot idézi meg a színpadon Péter Srámek, az egyéni produkció után pedig Eckü lesz a partnere, a Nyári gyerekek a Balaton parton című slágert gyakorolták a héten.

Jól ismert magyar slágerrel lép színpadra Forrás: EVA/Eva
Volt pár közös próba Forrás: EVA/Eva

Gáspár Laci Bonni Tyler bőrébe bújik a döntő estéjén, a duett kedvéért pedig Majkává alakítják át a sminkesek és a stylistok. Curtis is a Sztárban sztár színpadjára áll, a Belehalok című dalt hallhatjuk majd tőlük.

Majka bőrébe bújik Gáspár Laci Forrás: EVA/Eva

Alább két kérdésben is szavazhat, ingyen van!

Szavazzon!

Melyik volt az elmúlt 2-3 év legjobb zsűrije?

Szavazzon!

Melyik volt a legirritálóbb, legidegesítőbb zsűri?