A Buffy sztárja bántalmazta a barátnőjét

"Ms. In The Biz" Book Launch Party Co-Hosted By FilmBreak And Presented By Dog & Pony GettyImageRank1 Hosting Topics VERTICAL Party - Social Event USA California West Hollywood Book Release Arts Culture and Entertainment Attending 2015 Nicholas Brendon To
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 09: Nicholas Brendon attends the "Ms. In The Biz" book launch party co-hosted by FilmBreak and presented by Dog & Pony on February 9, 2015 in West Hollywood, California. Araya Diaz/Getty Images for Ms. In The Biz/AFP
Vágólapra másolva!
A Buffy, a vámpírok rémé-ből ismert Nicholas Brendon beismerő vallomást tett a bíróságon, igaznak bizonyult a vád, miszerint fojtogatta a barátnőjét. 
Vágólapra másolva!

Nicholas Brendont októberben tartóztatták le, miután a barátnője ellene vallott, elmondta, hogy a színész fojtogatta őt, elvette a kocsikulcsát és összetörte a mobilját. A bíróságnak most a férfi is elismerte, hogy a mondottak valóban megtörténtek egy Saratoga Springs-beli hotelban szeptember 30-án.

A kerületi ügyész szerint Brendon nem fog börtönt kapni,

ha továbbra is jár a drog- és alkoholelvonóra, valamint egy évig nem kerül bajba. Előbbivel valószínűleg nem lesz baj, a színész december 5-én a Facebook-oldalára töltött fel egy képet, amely alatt azt írta, folytatja a kezelést.

Nicholas Brendon volt Xander Harris a Buffy, a vámpírok rémében Forrás: AFP/2015 Getty Images/Araya Diaz

Zűrje azonban akadt eddig is bőven, 2015-ben négyszer tartóztatták le, nemrég egy tévéműsorban pedig arról mesélt, hogyan próbált meg öngyilkos lenni, egy konyhakéssel felvágta az ereit.