Vadi új formában mutatnak be népszerű magyar slágereket

sapszon orsi
Vágólapra másolva!
Sapszon Orsit a legtöbben talán Geszti Péter Gringo Sztár nevű zenekarából ismerik, de egyre többször hallható a saját, 2013 nyarán alapított zenekarával is.
Vágólapra másolva!
Derűs-melankolikus világba hív Forrás: Origo

A Quintet zenészeit hangszerükön a legjobbak között tartják számon itthon és külföldön egyaránt. Repertoárjukban régi magyar slágerek találhatók, melyek a hangszerelők sokszínűségének köszönhetően sajátos, derűs-melankolikus világba kalauzolják el a hallgatót.

A zenészcsaládban született Sapszon Orsi a zenésztársaival együtt szeretné megadni a zeneszeretőknek a rácsodálkozás élményét, modern, jazzes hangszerelésben, előadásban megmutatni, mennyire élvezetes zenei világ tárul fel ma is a Fényes Szabolcs, Szenes Iván, Gábor S. Pál, Bágya András, Mihály István, Wolf Péter, ifj. Kalmár Tibor, Deák Tamás, Walter László, Harmath Imre, Vas Gábor által rendkívül igényesen komponált számokból.

A koncertek tanúsága szerint ezeket az igényes dalokat nem csak az idősebbek szeretik, hanem a fiatalok is, éppen a modern, jazzes hangszerelésnek köszönhetően.

A Sapszon Orsi Quintet első albuma Találkozás címmel jelenik meg a napokban, az első lemezbemutató koncert 2015. december 16-án 21 órakor kezdődik a BMC-ben, az Opus Jazz Klubban.