Lerázták az üldözőt az Éjjel-nappal Budapest arcai

Éjjel-nappal Budapest
Vágólapra másolva!
A Tények végéig tartja magát 18-49-ben a TV2, utána jön az RTL fiatalosan ordibálós sorozata, és nyílik az olló. Napi tévés nézettség.
Vágólapra másolva!

Felfelé megy mai liftünkben Somlai Dávid, az Éjjel-nappal Budapest szereplője, ugyanis a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban ez volt a legnézettebb műsor. Felfelé halad a jó öreg Kiefer Sutherland, aki a Designated Survivor című új szériában sorozatfőszerepet kapott, és annyi év becsületes CTU-szolgálat után az Egyesült Államok elnöke lesz. Lefelé indult viszont Billy Gardell, az itthon is látható Mike és Molly egyik főszereplője, de nem is annyira a nézettsége miatt (3,3 illetve 2,5% a Comedy Centralon), hanem azért, mert bejelentették, hogy hamarosan vége a sorozatnak.

---------------

Reggel láthatjuk, milyen erős a Mokka, utána viszont a Viasat3 vitézkedik.

Forrás: Origo / Nielsen

Délután négy vagy öt piaci szereplő vetélkedik, egyértelmű domináns nincs.

Forrás: Origo / Nielsen

A főműsoridőben a Tények végéig erős a TV2, utána a Jóban Rosszban leszakad az Éjjel-nappal Budapestről, A kocka pedig nem tudja megszorongatni a barátokat. A két nagy kertévé görbéje csak 23.30 körül találkozik újfent.

Forrás: Origo / Nielsen

Ha a csatornaátlagot nézzük, látható, hogy az RTL Klub első helyét nem veszélyeztette a TV2 18-49-ben, de annál meghökkentőbb, mennyire lemaradt a Duna TV: az ötven éves kor alatti felnőtteknél több mint kétszerese a Comedy Central átlaga, mint a nemzeti főadóé.

Forrás: Origo / Nielsen

Nézettségelemző gyorstalpaló

A közönségarányt százalékosan ábrázoltuk, ennek a rövidítése SHR%. A grafikonok a tévétársaságok heti átlagos közönségarány-adatait mutatják. Arról árulkodnak, hogy a teljes lakosságból a tévét nézők hány százaléka nézte az adott csatornát. Minél nagyobb a szám, annál népszerűbb a csatorna az adott célcsoportban.

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.