A 100 legjobb nő a tévéből: Michelle Keegan

Michelle Keegan
Vágólapra másolva!
Az FHM idén őt választotta a világ legszexisebb nőjének, a mi listánkról sem hiányozhat: bemutatjuk Michelle Keegant, biztosan ön is szeretné közelebbről megismerni – a képernyőn egyelőre csak a britek gyönyörködhetnek benne.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 26. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Michelle Keegan,

aki az FHM idei százas listáján az első helyen végzett, szerintük jelenleg ő a legszexisebb nő a világon. Többek között ezzel a képpel próbálták meggyőzni a kétkedőket:

Forrás: FHM

Egy videót is találtunk a bizonyára jó hangulatú fotózásról, szívesen ott lettünk volna:

Az FHM egyébként nincs egyedül a véleményével, a színésznő 2008 és 2014 között minden évben megkapta a British Soap Awardst a legszexisebb női szereplő kategóriájában. A díjjal a szappanoperákban nyújtott teljesítményeket ismerik el, Keegan a Coronation Street-ért kapta, 861 epizódban játszotta ott Tina McIntyre-t. A karaktere egy ideig pultoscsaj volt, ki ne fogadna tőle szívesen egy pofa sört, nem igaz?

Forrás: ITV

Keegant eddig sajnos csak a britek láthatták a képernyőn, a Coronation Street mellett az idén indult Ordinary Lies-ban is feltűnt, jövőre pedig az Our Girl-ben fog játszani – mindkettő a BBC sorozata. A Pán Péter egyik színházi változatával már turnézott Európában – ő volt benne Csingiling –, reméljük, hamarosan a nemzetközi karrier is megtalálja. Ideje még van rá, hisz 1987-ben született, 28 éves.

Idén egy londoni rendezvényen Forrás: NurPhoto/James Warren/Photoshot/NurPhoto/James Warren

Rossz hír, hogy már elkelt, egy ideig jegyben járt a Glee-ben is látott Max George-dzsal, idén május óta viszont Mark Wright felesége. A férfi rádiós és tévés műsorvezető, realitykben is szívesen foglalkoztatják, benne volt például a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Szombat esti láz brit változatában is, így festenek Keegannal együtt:

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A színésznőről mutatunk még pár képet, nézelődjön kedvére!

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry
Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Lexie Appleby/Geisler-Fotopress
Borítóképe a Facebookon Forrás: Facebook/Michelle Keegan
Forrás: FHM
Forrás: FHM
Forrás: FHM
Forrás: FHM