Az Anonymus ráijesztett a Prodigy frontemberére

prodigy, keith flint,
2716700 10/10/2015 The Prodigy front man Keith Flint performs at a gig in Moscow. Evgeniy Filippov/RIA Novosti
Vágólapra másolva!
A nemrég az Iszlám Államnak hadat üzenő hackercsoport most Keith Flintnek, a Prodigy énekesének küldött baljós üzenetet. A névtelenségbe burkolózó aktivisták egy videóban figyelmeztették az extravagáns kinézetű frontembert, hogy változtasson új, elitista életmódján. A hackereket az bőszítette fel, hogy Flint állítólag a brit konzervatív elit tagjaival barátkozik, sőt, még egy vidéki rókavadászaton is részt vett.
Vágólapra másolva!

"Tudomásunkra jutott, hogy Keithnek fétise lett az állatok gyilkolása, valamint az is, hogy mostanában tory gazemberek hátát lapogatja rókavadászatokon"

– mondja egy maszkos ember a Youtube-ra feltöltött videóban.

Tisztelték a művészetét és a hajviseletét is Forrás: RIA Novosti/Evgeniy Filippov

Csatlakozott az elithez

A Daily Mail írta azt nemrég, hogy a „Prodigy vadembere” ráérzett a vidéki főurak életvitelére, és nagy rajongója lett a vadászatnak. Az Anonymus szerint Flint ezzel csatlakozott a társadalmi elithez, és szembeköpte mindazt, amiért korábban kiállt. „Nem gondoltuk volna, hogy épp Keithből lesz áruló idióta. (…)

– szól az üzenet, majd hozzáteszik, hogy az énekesnek egy évet adnak, hogy változtasson életmódján, különben célpontjukká válik.

Nem öltek állatokat

Flint a Prodigy hivatalos Facebook-oldalán reagált az ügyre. Azt írja, mindössze annyi igaz a sztoriból, hogy van egy essexi birtoka, ahol tényleg tart pár lovat. Az emlegetett vadászat szerinte pusztán egy ártalmatlan kilovaglás volt, ahol nem öltek állatokat, így a lelkiismerete tiszta. „Amúgy sem jött be a dolog, és nem fogok többet részt venni ilyesmiben” – írta.