Költözik a Homeland, egy főszereplő nagy veszélyben

Homeland
Vágólapra másolva!
Berlin után New Yorkba költözik a sorozat, ott történnek a következő évad eseményei. Spoileres folytatás!
Vágólapra másolva!

A Showtime kiváló, ügynökös-kémes sorozata, a Homeland legutóbb főképp Berlinben játszódott, egy terrortámadást igyekeztek meghiúsítani Carrie-ék a német fővárosban. A következő évad során a stáb újra az USA-ban forgat, pontosabban New Yorkban – erről David Nevins vezérigazgató beszélt egy pasadenai sajtóeseményen.

Mathison csak 1-2 percet mosolyoghatott az elmúlt évadban Forrás: Showtime

Rupert Friend sorsa is szóba került, ugyanis a Homeland, miután kinyírta férfi főszereplőjét, Damian Lewis alakította Nicholas Brodyt, gondosan felépítette Quinn karakterét, hogy ne csak egy idős úr (Saul) legyen a főhősnő mellett, hanem egy harmincas, akciókban is bevethető, sportos férfi is. Ez logikusnak tűnt, de a legutóbbi részekben

Quinnt terroristák elgázosítják,

élet-halál között lebeg napokig, mesterségesen visszahozzák a kómából, mire agyvérzést kap, a doki szerint pedig semmi esélye a továbbiakban.

Látjuk még valaha? Forrás: Showtime

A sorozat rajongói persze bíznak felépülésében, még akkor is, ha úgy tűnt a végén, hogy Carrie megszabadítja földi szenvedéseitől a kórházban. „Én is csak annyit láttam, amennyit ti. Nincs végleges válasz" – mondta a tévétársaság vezérigazgatója az újságíróknak. Hozzátette, hogy

a Homeland írói nem szívbajosak,

már likvidáltak alapszereplőt, ezzel is jelezve, hogy a valós életet mutatják be. „Nem lesz természetfölötti megoldás" – sejtelmeskedett, azaz Quinn vagy halott, vagy hosszú szenvedés, regenerációs folyamat (egy egész évad) vár rá.