Vágólapra másolva!
A pályán nem voltak nagy izgalmak az Espanyol-Barcelona Király-kupa-nyolcaddöntő visszavágóján, de a hazai szurkolók tettek róla, hogy legyen miről beszélni a meccs után is.

A Barcelona 4-1-re nyerte a városi rivális elleni kupacsata első felvonását a Nou Campban, így csoda kellett volna az Espanyoltól a továbbjutáshoz. A csoda nem jött össze, a Barca Munir El Haddadi két góljával győzött, így bejutott a legjobb nyolc közé.

Az Espanyol-drukkerek viszont két olyan felirattal is jelentkeztek, amivel másnapra is beszédtémát szolgáltattak, az egyiken Gerard Piqué feleségének üzentek eléggé ízléstelenül, amikor azt írták ki, Shakira mindenkié.

A kolumbiai énekesnőt később egy másik traszparenssel is megtalálták, amelyen Shakira egy korábbi barátját, Antonio de la Ruát emlegették, mintha Piqué helyett ő lenne a gyerekük apja.

Az Espanyol szurkolói Lionel Messiről sem feledkeztek meg, akinek a párharc első meccsén megtaposta a lábfejét az Espanyol kapusa, Pau Lopez. "Pau, a te lábad mutatja nekünk az utat" - írták ki az ultrák, akik a realosok egy korábbi üzenetét másoltak. A Real-drukkerek José Mourinho mellett álltak ki hasonló módon, amikor az akkori edző az azóta már elhunyt Tito Vilanova szemébe nyúlt bele egy Barca-Real Szuperkupa-meccsen kirobbant botrány során.

Az Espanyolt várhatóan megbünteti majd a spanyol szövetség a mostani kiírások miatt.