Vágólapra másolva!
A német Kicker szaklap beszámolója alapján elképzelhető, hogy hamarosan a Werder Bremen játékosa lesz Kleinheisler László, a Videoton futballistája. 

A Werder Bremen törökországi felkészülési mérkőzésen 1-0-ra verte a Inter Baku csapatát.

Bremen: Oelschlägel - Gebre Selassie, Hüsing, Vestergaard, Sternberg (8. Fritz) - Kleinheisler, Eggestein, U. Garcia, Grillitsch - Pizarro (62. Lorenzen), Morris.

Werder Bremen (német)-Inter Baki (azeri) 1-0
Gól: Pizarro (41.)

A szaklap beszámolója szerint a mérkőzés egyik legjobb embere, az 51-es számmal jobb oldali középpályást játszó Kleinheisler volt, és ezt támasztják alá a Rouven Schröder szavai is.

Mindig mutatta magát

"Nagyon odaadóan és dinamikusan játszott. Rendkívül aggresszív volt labdával és labda nélkül egyaránt. Az első félidőben ő alakította ki a csapat számára a legjobb helyzeteket, de végig nagyon agilis volt, sokat mutatta magát, kérte a labdát" - nyilatkozta a győztes meccs után a Werder szakmai igazgatója.

Kleinheisler jó benyomást tett a németekre Forrás: kicker.de


Kleinheisler próbajátéka ezzel befejeződött, a Bremen nem játszik több meccset Törökországban, innentől valószínűleg a két klubon múlik, hogy meg tudnak-e egyezni a játékos vételáráról. Mint ismeretes, Kleinheisler korábban nem hosszabbította meg a szerződését a Videotonnal, cserébe a klub jegeli a játékost, aki nem kap játéklehetőség az NB I-ben.