Több problémával küzd 2015 egyik legjobb sorozata

Narcos
Vágólapra másolva!
A két Golden Globe-ra jelölt Narcos élén egy év alatt négy főnök is megfordult.
Vágólapra másolva!

Nem lesz egyszerű időben felvenni és leadni a Pablo Escobar felemelkedéséről és bukásáról szóló sorozat második évadját, ugyanis úgy váltják egymást mellette a showrunnerek (a napi gyártásért, és úgy egyáltalán, szinte minden tartalomért felelős producerek), hogy az fennakadást okozhat a napi rutinban.

Legutóbb Adam Fierro showrunner hagyta ott a produkciót,

ő Chris Brancatót követte, aki egy másik sorozathoz igazolt. A kreátorok között azonban ő is csak harmadik lehetett, mert amikor csatlakozott a remek kritikákat kapó sorozathoz, már Carlo Bernard és Doug Miro ügyködött rajta.

Izgalmas sorozat a Narcos, kár volna összecsapni Forrás: Netflix

Elképzelhető tehát, hogy a vezetői szinten bekövetkezett változások miatt csúszni fog a következő (egyben alighanem utolsó) évad, amelyet augusztusra tervez a Netflix.

Gondot jelenthet továbbá, hogy az első évadba rengeteg eseményt zsúfoltak bele a készítők, és átölelt vagy tíz évet. Így a 2. évad onnan indul majd, hogy 1992 júliusában Escobar meglépett a saját maga által építtetett, mindenféle luxussal felszerelt börtönből, a La Catedralból, ahol nagy nehezen lehúzott egy évet és egy hónapot. Utána viszont már nem sokat volt életben, 1993-ban, 44 éves korában lelőtték.