Paris Hilton Aj Vej-vejjel szelfizett

paris hilton, aj vej-vej
Vágólapra másolva!
Igazán különös randevú helyszíne volt Párizs az utóbbi napokban: a celeb- és a művészeti világ két nagy ikonja egyesítette erőit, és a telefonjukat sem féltek használni, hogy megörökítsék a történelmi találkozást.
Vágólapra másolva!

Azt eddig is tudtuk, hogy mind Aj Vej-vej, mind Paris Hilton nagymestere a közösségi hálók használatának. Az emigrációban élő kínai művész az Instagramon és a Twitteren népszerűsíti politikai töltetű művészeti akcióit, a világ kedvenc főállású celebje pedig vérprofin építi saját kultuszát a neten.

Arra azért mégse voltunk felkészülve, hogy egyszer közös szelfik fognak feltűnni tőlük az Instagramon, annak képi bizonyítékaként, hogy mekkora barátok. Bájos az a kontraszt, ahogy Paris könnyedén villantja megnyerő szelfimosolyát, míg Vej-vej borzasztóan igyekszik, hogy ne vágjon nagyon morcos képet.

A photo posted by Ai Weiwei (@aiww) on

Mindez tökéletesen illeszkedik Aj Vej-vej művészeti projektjeibe, akinek gyakran helyez populáris témákat helyez szokatlan kontextusba, hogy zavarba ejtse a nézőt. Most ő maga lett a szokatlan kontextus, ezzel végletekig tökéletesítve saját technikáját.