Szédítő magasságban építenek medencét Dubajban

The St. Regis Dubai, The Palm Dubaj medence
Végtelen medence az 50. emeleten
Vágólapra másolva!
Ráadásul végtelen lesz, ami fokozza az élményt. Jelenleg Szingapúrban van a legmagasabb ilyen medence.
Vágólapra másolva!

A végtelen medencék feszített víztükre szinte összeér a horizonttal, ezért különleges élmény bennük úszni. Ha mindezt 210 méter magasan teheti az ember, egy szálloda tetején, az tovább fokozza a katarzist. Ha pedig körbeúszva akár 360 fokban gyönyörködhet a vendég Dubaj panorámájában, akkor azt nehezen lehet felülmúlni.

Végtelen medence az 50. emeleten Forrás: Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.

Dubaj eddig is a különleges luxusépületekről volt híres, most újabb következik a sorban. A Starwood Hotels & Resorts Worldwide ugyanis nemrég írta alá a dubaji Nakhhel fejlesztőcéggel azt a megállapodást, amelynek értelmében

2018-ban megnyitják a The St. Regis Dubai, The Palm nevű luxusszállodát az 52 emeletes The Palm Towerben.

A szálloda 289 szobája és lakosztálya az alsó 18 emeletet foglalja majd el, míg a felső szinteken 504 luxus apartmant alakítanak ki.

Pazar kilátás

A hotel egyedülálló nevezettessége a már említett panorámamedence lesz, amely az 50. emeleten kap majd helyet. Ezen felül az 51. szinten lévő étterembe is nyilván sokan járnak majd, ahonnan a kilátás szintén pazar lesz.

A torony a tengerbe benyúló The Palm projekt része Forrás: Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.

A dubaji projekt el fogja hódítani a világ legmagasabban található végtelen medencéjének címét is. Az ugyanis most Szingapúrban van a 2010-ben átadott Marina Bay Sands hotel tetején, 191 méter magasságban. Szerzőnk a vendégliften jutott fel oda, amiről itt olvashat beszámolót.

Kilátás a szingapúri Marina Bay Sands szálloda medencéjéből Forrás: Origo

Szavazzon!

Ön szívesen körbeúszna a medencében?