Lady Gaga énekli a himnuszt a Super Bowlon

lady gaga
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 20: Singer Lady Gaga attends the 67th Annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater on September 20, 2015 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Lada Gaga énekli az amerikai himnuszt a vasárnapi Super Bowlon, az amerikaiak egyik legkedveltebb sporteseményén.
Vágólapra másolva!

Az amerikaifutball-bajnokság döntőjén a Santa Clara-i Levi's stadionban a Carolina Panthers és a Denver Broncos lép pályára.

Nemrég a Golden Globe-ot is megkapta Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

A bajnokságot szervező NFL kedden jelentette be, hogy Lady Gagát kérték fel a himnusz előadására, jelnyelven pedig Marlee Matlin Oscar-díjas színésznő tolmácsolja. Az 50. Super Bowlt a CBS tévécsatorna közvetíti, a félidő szünetében mások mellett a Coldplay és Beyoncé szórakoztatja a közönséget.

Lady Gaga januárban Golden Globe-díjat kapott az Amerikai Horror Story: Hotel című televíziós produkcióban nyújtott alakításáért, és Oscarra is jelölték Til It Happens to You című számáért, amelyet Diane Warren szexuális zaklatásról szóló dokumentumfilmjéhez, a Hounting Ground-hoz írt. A dal a február 15-i Grammy-gálán szintén díjesélyes. A zenei díjak átadásán Lady Gaga a fellépő sztárok között lesz: David Bowie emléke előtt tiszteleg majd.