A Foo Fighters a szívrohamot hozta a rajongókra

Foo Fighters Brit Awards 2015
NEW YORK, NY - OCTOBER 14: Singer/musician Dave Grohl of The Foo Fighters attends The "Foo Fighters: Sonic Highways" New York Premiere at Ed Sullivan Theater on October 14, 2014 in New York City. Stephen Lovekin/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Elegánsan reagált a feloszlással kapcsolatos pletykákra a Foo Fighters. Elébe mentek a találgatásoknak, és egy mókás videóban mutatták be, milyen lenne, ha a zenekar tagjai külön folytatnák az útjukat. Eláruljuk: rémes.
Vágólapra másolva!

„A milliomodik alkalommal is elmondjuk: nem oszlik fel a banda.

És senki nem kezd kibaszott szólókarrierbe!”

– írják a Twitter-csatornájukra kirakott videó végén, ami a baljós „Hivatalos zenekari bejelentés” címet viseli. Persze már az első pillanatok után kiderül, hogy Dave Grohlék csak viccet csinálnak abból a makacs pletykából, ami szerint a feloszlás szélén áll a zenekar.

Dave Grohl a zenekar feloszlásával viccelődik Forrás: AFP/Stephen Lovekin

A Foo Fighters tavaly novemberben jelentette be, hogy rövid pihenőt tart, mire a rajongók aggódni kezdtek amiatt, hogy komolyabb feszültség áll a szünet hátterben. A zenekar azóta többször cáfolta a híresztelést, most pedig ezzel a mókás kamuvideóval igyekeznek pontot tenni a találgatások végére.

Lubickol a szerepben

A közvetlenségéről ismert Grohl láthatóan lubickol az öntelt, hírnévtől elszállt frontember szerepében, aki szólóban szeretné folytatni, mert többé nem képes másokkal megosztani a színpadot.

– affektál hatalmas napszemüvege mögé bújva, majd be is mutatja új, sokkal menőbb szerzeményeit, amelyekhez egy gomb lenyomása is bőven elég. Közben a zenekar vadul castingol énekeseket Grohl helyére. Íme a kamuvideó: