Lady Gaga nélkül nincsen horror

Lady Gaga remekel a horrorsorozatban
Vágólapra másolva!
Lady Gaga szereplése az Amerikai Horror Story-ban nem csak egy évadra szólt, az énekesnő azt mondja, benne lesz a következőben is.
Vágólapra másolva!

Az Amerikai Horror Story alkotója, Ryan Murphy már korábban jelezte, hogy szívesen dolgozna újra együtt Lady Gagával, most az énekesnő is elmondta, hogy benne lesz a sorozat következő, hatodik évadjában is.

A Z100 nevű New York-i rádiónak adott interjút, a riporter ott kérdezett rá, hogy visszatér-e a horrorsorozatba – mire Lady Gaga egy egyszerű igennel válaszolt.

semmi ilyesmit" – tette hozzá.

Lady Gagával jön a folytatás is Forrás: FX

Az énekesnő az ötödik évadban került a sorozatba, miután az addigi központi nőalak, Jessica Lange otthagyta a produkciót. Mint kiderült, Lady Gaga remekül illik az Amerikai Horror Story bizarr világába, alakításáért Golden Globe-díjat is kapott.

A hatodik évadról a szériát adó FX elnöke, John Landgraf annyit mondott korábban, hogy alapvetően a jelenben fog játszódni, de a múltnak is nagy szerepe lesz benne. Ezenkívül egy másik színésznő visszatéréséről is lehet már tudni, Angela Bassett már februárban bejelentette, hogy folytatja a munkát.