Elvettek egy gólt a Juventustól Münchenben

müller khedira juventus bayern
Juventus' forward from Spain Alvaro Morata (up) vies with Bayern Munich's midfielder Thomas Mueller (2ndL) during the UEFA Champions League, Round of 16, second leg football match FC Bayern Munich v Juventus in Munich, southern Germany on March 16, 2016. / AFP / TOBIAS SCHWARZ
Vágólapra másolva!
Már a 22. percben 2-0 vezethetett volna a Juventus a Bayern ellen, ha a partjelző nem nézi el a lest. A Juve kiesésével a Premier League csapatai fellélegezhettek.

Szabályos volt az a Juventus-gól, amelyet les címén nem adott meg a bíró a szerda esti, Bayern elleni nyolcaddöntőn. Az egyik kamera felvételéből kivágott kép egyértelművé teszi, hogy mielőtt Morata Neuer fölött a kapuba emelt volna, nem lesen kapta a labdát Khedirától.

Az ott nem les Forrás: Origo


Az eset a Juventus 1-0-s vezetésénél történt. Torinóban elég dühösek lehetnek a bírókra, mert két hete, otthon meg kaptak egy olyan gólt, ahol a kapust zavaró Müller miatt be kellett volna fújni a lest.

Így is összejött a 2-0

Nem tudni persze, mi lett volna, ha megadják Morata gólját, mindenesetre a spanyol csatár később hiába rúgatott egy gólt Cuadradóval, a Juve nem tudta megtartani a kétgólos előnyt, a hosszabbításban kapott két góllal kiesett.

Ennek egyébként a Premier League menői örülhetnek a leginkább, mert így biztossá vált, hogy

az angolok a 2017-18-as szezonban is négy csapatot indíthatnak a Bajnokok Ligájában.

Az egyetlen talpon maradt olasz csapat, a Lazio legfeljebb 2,5 pontot szerezhet az UEFA-rangsorban, ha megnyeri az Európa Ligát, a PL előnye pedig 3,97 pont – írta az ESPN amerikai sportcsatorna internetes oldala.

Az angol klubok előző idénybeli gyenge kupaszereplése és az olaszok rég látott remeklése miatt került veszélybe a negyedik angol BL-hely, de most már biztos, hogy még két szezonon át marad a mostani felállás, vagyis Olaszország be kell érje három hellyel.