Vajda Pierre új munkát kapott az RTL-től

Vajda Pierre, Hagyjál főzni
Vágólapra másolva!
Az RTLII-n hamarosan minden hétköznap este 20.30-tól újabb gasztro reality-t láthatnak a nézők. A családi főzőműsorban kétfős csapatok mérik össze tudásukat. Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a képernyőn.
Vágólapra másolva!

A Hagyjál főzni! című főzőműsorában április 4-től, hétköznap esténként kétfős csapatok mérik össze főzőtudásukat a konyhában. A versenyzők a kedvenc családi receptjeiket szállnak versenybe. A műsor lényege, hogy a felnőtt korú gyermekeknek egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt.

A csavar, hogy

a konyhában a tapasztalatlan gyerekek ügyködnek, az anyukák pedig csak a konyhapult mellől irányíthatják őket,

de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok az ételeikkel A konyhafőnök-ből ismert Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb. Amelyik párosé ízletesebb, pénznyereményre számíthat.

Anyák és gyermekeik küzdenek a versenyben Forrás: RTL

Ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem az összhang anya és gyermeke között annak érdekében, hogy a féltve őrzött családi receptjeikkel lefőzzék az ellenfelet.

Vajda Pierre értékeli az ételeket Forrás: RTL

A műsor alapjául szolgáló Mi madre cocina mejor que la tuya futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

Az Origo ott volt egy forgatáson, mikor egy tinédzser próbált alkotni a pultban, ezt itt találja.