Dér Heni: Mindent bevállalok azért, hogy sikerüljön

A nagy duett, TV2
Vágólapra másolva!
Megújult zsűrivel és tizenkét sztárpárral április 10-én indul A Nagy Duett negyedik évada, ahol Dér Heni Kucsera Gáborral lép majd színpadra. Az énekesnő arra kérte partnerét, hogy ne izguljon a produkciójuk miatt, szerinte a görcsölés és a feszültség rányomja a bélyegét a minőségre – erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Korábban csak a tévéből követte a TV2 műsorát, párhuzamos szereplések miatt nem tudott részt venni A Nagy Duett versenyében. "Már akkor nagyon izgalmasnak tűnt látni, hogy egy profi és egy amatőr énekes hogy énekel együtt, mit hoznak ki a dalokból. Belülről még sokkal izgalmasabb az egész. A saját területén mindenki elismert és ügyes, viszont

Dér Heni is ott lesz a versenyben Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Én nagyon izgulok, Gábortól pedig azt kértem, hogy semmiképp ne tegye. Senki nem várja el tőle, hogy egy hónap alatt megtanuljon szépen, hibátlanul énekelni. Ez egy nagy buli, úgy kell felfogni.

A Nagy Duett-ban győzni szeretne, olyan típusnak vallja magát, aki ha elkezd valamit, abba garantáltan mindent belead. "Nem görcsölök rá a győzelemre, de szeretném több adáson keresztül megmutatni, hogy lehet ezt lazán, vidáman is csinálni. Hétről hétre újabb produkciót mutatunk be, rövid időnk lesz rá, hogy megtanuljuk a dalt, a szöveget és a koreográfiát. Ebben a műsorban nem a hangi tudás a legfontosabb, a jó hangulatnak sokkal nagyobb szerepe van."

Nyerni szeretne a páros Fotó: Marton Szilvia - Origo

Ha egyéni verseny lenne, szívesen énekelne Beyonce-dalokat, de ezúttal a duettpartnerét is figyelembe venné, ha választhatnának.

"Próbálnék úgy gondolkodni, hogy ő mit szerethet, neki mi állna jól, semmiképp nem a magam kedve szerint döntenék. Felőlem lehet rock is, én mindent bevállalok azért, hogy jól érezzünk magunkat és minden sikerüljön."