Depressziójáról mesélt A szökés főhőse

The CW Network's New York 2015 Upfront Presentation GettyImageRank3 Presenting People VERTICAL Looking At Camera Full Length USA New York City One Person Television Show Arts Culture and Entertainment Attending Wentworth Miller The CW 2015 TV Network Upfr
NEW YORK, NY - MAY 14: Actor Wentworth Miller attends The CW Network's New York 2015 Upfront Presentation at The London Hotel on May 14, 2015 in New York City. Monica Schipper/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A szökés főszereplője, Wentworth Miller a Facebookon vallott depressziójáról, azt írta, egy időben romlott árunak tartotta magát, az evésbe menekült.
Vágólapra másolva!

Wentworth Miller a Facebookon reagált egy róla terjedő mémre, amely egy képpáron mutatja őt A szökés főszerepében és egy kevésbé jó, elhízott állapotában. Felette a szöveg: "Amikor kiszabadulsz a börtönből és a McDonald's monopóliumával találkozol".

Forrás: Facebook/Wentworth Miller

Miller egy hosszú posztban leírta, hogy 2010-ben félig-meddig visszavonult a színészettől, és jórészt a depressziója miatt veszített a jó formájából. Öngyilkos gondolatai voltak, amiről azóta már beszélt, akkor azonban hallgatott – most még egyszer előszedte a témát, hogy a példájával segítsen azoknak, akik hasonló bajban vannak, a végén belinkelte több lelkisegély-szolgálat honlapját is.

Wentworth Miller 2015-ben, ismét formában Forrás: AFP/2015 Getty Images/Monica Schipper

Mint írta, abban az időben, amikor a kép készült, romlott árunak érezte magát, a hangok a fejében önpusztításra sarkallták. "2010-ben, felnőtt életem mélypontján, mindenben a feloldozást/kényelmet/kikapcsolódást kerestem.

De az étel lett az egyetlen dolog, amit tudtam várni" – írta, hozzátéve, hogy akkoriban a napja fénypontja a kedvenc étele és a Top Chef újabb epizódja volt.

"Most, amikor ezt a képet látom magamról a piros pólómban, ritka mosollyal az arcomon, a küzdelmemre emlékeztet. Az ellenállásomra és a kitartásomra mindenféle démonokkal szemben. Néhány belső és néhány külső démonnal szemben" – folytatta, biztatva a hasonló cipőben járókat, hogy mindent túl lehet élni, és mindig van visszaút is.