Pachmann Péter feszült egy kicsit, lazulnia kell

Pachmann Péter
Vágólapra másolva!
Pachmann Péter lesz Péter Szabó Szilvi partnere A Nagy Duett-ben, a TV2 műsorvezetőjét az énekesnő egy horgászdamilhoz hasonlította, de úgy látja, már kezd lazulni.
Vágólapra másolva!

A páros is ott lesz a TV2 április 10-én rajtoló show-jában, a próbák miatt egyre többet találkoznak. Mindketten maximalistának vallják magukat, már tudják, mivel állnak színpadra, de a konkrét produkcióról egyelőre nem beszélhetnek.

"Péter még feszült egy kicsit, lazulnia kell. Az a jó kettőnkben, hogy mindketten a maximumra törekszünk. Eleinte úgy meg volt feszülve, mint egy horgászdamil, de most már lazul, és kezdi élvezni, hogy ez egy buli, ami tölti az embert" – mesélte az énekesnő a Mokkában.

Pachmann Péter is énekelni fog Forrás:TV2

Pachmann Péter örült annak, hogy Péter Szabó Szilvivel énekelhet, szerinte ha az énekesnő ott van mellette a színpadon, akkor már fel van dobva a műsor. "Tizenhat éve vagyok a szakmában, nem tud olyan történni, amitől leblokkolnék, ha észre is veszi a közönség, jól kezelem"- mesélte.

A műsorvezető szerint azért lesz jó, hogy megmutathatja magát A Nagy Duett-ben, mert így végre kiterjesztheti láthatóságát. "Tizenkilenc éve mondom a híreket, most megmutathatom, hogy mást is szeretek csinálni. Ügyetlenkedni fogok egy kicsit, de a lényeg, hogy láthatják a nézők, én is ember vagyok."