125 országban lesz egyszerre a sorozatpremier

Fear The Walking Dead
Vágólapra másolva!
Kevesebb mint két héttel a Fear the Walking Dead 2. évadának április 11-i világpremierje előtt, az AMC újabb rövid előzetest tett közzé a sorozathoz, Reflections címmel.
Vágólapra másolva!

A Fear the Walking Dead első évada egy családon keresztül mutatta be a pusztuló, halott, lángokban álló Los Angeles városát. A 2. évadban az Abigail nevű jachtra menekülő család még nem tudja pontosan, hogy milyen súlyos a baj, mekkora az őket körbeölelő apokalipszis. Bíznak abban, talán találnak fertőzéstől mentes várost vagy államot.

Madison, Travis, Daniel és a gyászoló rokonaik az óceán ismeretlen kikötői felé menekülnek. Hamar rá kell döbbenniük, lehet, hogy a víz sem biztonságosabb a szárazföldnél. A videót itt megnézheti.

Forrás: AMC

Dave Erickson showrunner az AMC-nek adott interjújában annyit elárult a közelgő folytatásról, hogy az új évadban újjászületnek majd a megismert karakterek. "Az őrület mindenkiben megjelenik, más és más mértékben, Nickben, Travisben és Danielben is. A 2. évad ott indul, hogy Strand jachtján, az Abigailen, az óceán partján találkozunk a karakterekkel. Ahogy az első epizódokat követjük, a családtagok szépen lassan rájönnek, nincsenek egyedül ezzel az amúgy briliáns ötlettel, vagyis nem ők az egyetlenek, akik a városból az óceán partjára, a víz felé menekültek. És ebből számos konfliktus fakad majd.

Én mit tesznek, amikor újabb menekülőkkel? Hogyan közelednek feléjük, és kik a veszélyesebbek: a fertőzöttek vagy a menekülők?" – teszi fel a kérdést Erickson.

A Fear the Walking Dead a világ több mint 125 országában egy időben debütál az AMC csatornán.