Hamis hangokkal és megőrüléssel indul a TV2 műsora

Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Április 10-én rajtol A Nagy Duett következő évadja, a TV2 műsorának szereplői már nagyban gyakorolnak az első adásra. Mindegyik páros üzent már a követőknek.
Vágólapra másolva!

A Nagy Duett-et Liptai Claudia és Majka vezetik majd, a színpadon pedig Dér Heni Kucsera Gáborral, Fésűs Nelly Berki Krisztiánnal, Keresztes Ildikó Schobert Norberttel, Lola Markó Robival, Veres Mónika Nika Növényi Norberttel, míg Péter Szabó Szilvi Pachmann Péterrel ragad mikrofont.Heincz Gábor Biga Debreczeni Zitát, Hevesi Tamás Kulcsár Edinát, Pál Dénes Demcsák Zsuzsát, Pintér Tibor Rubint Rékát, Peter Sramek Keleti Andit, míg Varga Viktor Cinthya Dictatort tanítja énekelni.

A párosok már nagyban gyakorolnak, Schobert Norbert és Keresztes Ildikó több fotót is posztolt a találkozásokról a napokban. Mindketten megosztónak gondolják magukat, így remélik, azok is szavaznak rájuk, akik sokszor szeretnék őket látni a színpadon és azok is, akik meg akarják majd őket szívatni.

"Jó buli lesz,már nagyon készülünk" - írták a fotó mellé. Forrás: Schobert Norbert

Berki Krisztián majd Fésűs Nelly mellett bizonyít, követőinek mutatott egy videót, épp bemelegít a gyakorlás előtt. "Az, hogy nem tudok énekelni még nem jelenti, hogy nem fogok. A keményen dolgozó olykor kiüti a tehetségest" - írta korábban az oldalára.

egy laza bemelegítés...a berki

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2016. április 5.

Kulcsár Edina kéri a követők szavazatait, posztjában arról ír, hogy sok pozitív visszajelzést kaptak Hevesi Tamással. "Én Tomival mindent el fogok követni annak érdekében, hogy egy élvezhető produkcióval álljunk ki a színpadra. Mindentől függetlenül nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, szeretnék minél tovább versenyben maradni" - írja.

Kulcsár Edina gyakorol Forrás: Kulcsár Edina

Lola Markó Róberttel duettezik majd, legfrissebb posztját a kamerapróba előtt tette ki a követőknek. A táncos korábban arról mesélt, hogy már az első gyakorláson belátta, hogy nem tud énekelni. "Otthon a fürdőszobában azt gondolja az ember, hogy klassz, ott sokkal jobb a hangja, mint a stúdióban" - mondta.

Lola a kamerapróba előtt Forrás: Lola

Varga Viktor és Cinthya Dictator megőrülést ígér, közétett videójuk alapján tényleg valami őrült produkcióra számíthatunk tőlük. "Tehetségtelen tanítvány vagyok, de lelkes" - foglalta össze tömören Cinthya.

Ènekòra #popsztárleszek #nagyduett #tv2 #mienkahetvege #vasarnap

Közzétette: Cinthya Dictator – 2016. április 5.

Rubint Rékáék is szorgosan készülnek, ők is küldtek egy szelfit a rajongóknak, "Mai pròba teljesítve.
Már csak néhány nap és Nagy Duett. Jajjj, mi lesz?!" - írták.

Rubint Réka is bejelentkezett a próbáról Forrás: Rubint Réka

Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa közt úgy tűnik, megvan az összhang, korábban azt mesélték az Origónak, hogy nagyon hasonlítanak egymásra."Alapvetően azt gondolom, hogy nagyon hasonlóak vagyunk. Látszatra különbözőek, de nagyon hasonlóak. Ez elsősorban a munkabírásban, a szorgalomban és az alázatban látszik, mindketten így állunk a munkához" - mondta a műsorvezető.

"Jelentem, jó hangulatban telnek a próbák, nagyon sokat gyakorlunk, és Zsuzsi nagyon ügyes! Mi már várjuk a vasárnap estét! Kíváncsiak vagytok?" - írta a The Voice győztese a fotó mellé.

Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa közösen állnak színpadra Forrás: Pál Dénes

Nika sem hagyta ki a becsekkolást a TV2 stúdiójából, a próba után írt a követőinek: "Túl vagyunk az első helyszíni próbán. Igencsak izgalmas lesz. Mi jól szórakozunk, remélem majd ti is."

Nika Növényi Norberttel alkot egy párt a műsorban Forrás: Nika

Peter Sramek és Keleti Andrae egy közös fotót posztolt a napokban. A táncos azt mesélte, hogy szeret énekelni, de nem kedveli a saját hangját. "Ha nálunk szilveszteri buli van, biztosan előkerül a karaoke" - mondta. Mikor a próbán először kapott mikrofont a kezébe, majdnem sírva fakadt, de párja szerint nem lesz gond, szerinte cuki.

Peter Sramek és Keleti Andrea is készül Forrás: Peter Sramek

Debreczeni Zita nagyon izgul az első adás miatt: "Nagyon izgulok, minden este és minden nap minden egyes gondolatom e körül forog, izzad a tenyerem és remegek, ha előkerül a téma. Ebben a szerepben még nem próbáltam ki magam, nagyszabású show, rengeteg nézővel, én pedig nem véletlenül nem énekeltem korábban" - mesélte korábban.

Párja, Biga úgy látja, sokat javult az énektudása a próbák alatt: "Minden képesség fejleszthető, a hallás is. Zita túlaggódja a dolgokat, az elmúlt hetekben teljesen dal formája lett a dalunknak."

Debreczeni Zita partnerével, Bigával szelfizett Forrás: Debreczeni Zita

Pachmann Péterről azt mesélte párja, Péter Szabó Szilvia, hogy feszült és lazulnia kell, a frissen posztolt képük alapján jó hangulatban telik a felkészülés. "Az a jó kettőnkben, hogy mindketten a maximumra törekszünk. Eleinte úgy meg volt feszülve, mint egy horgászdamil, de most már lazul, és kezdi élvezni, hogy ez egy buli, ami tölti az embert" – mesélte az énekesnő korábban.

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia a próbán Forrás: Péter Szabó Szilvia

Kucsera Gábor Dér Henivel lép színpadra, az énekesnő a legutóbbi tánc- és énekórájuk előtt üzent a követőknek: "Hogy mi lesz ebből?Vasárnap kiderül..." - írta.

"Én nagyon izgulok, Gábortól pedig azt kértem, hogy semmiképp ne tegye. Senki nem várja el tőle, hogy egy hónap alatt megtanuljon szépen, hibátlanul énekelni. Ez egy nagy buli, úgy kell felfogni" - mesélte az Origónak.

Dér Heni a Nagy Duett próbái előtt Forrás: Dér Heni