Senki nem köpött le az utcán, tudják, hogy színész vagyok

Gondolta volna, hogy éveken át komédiában is játszott? Vicious a címe, 2013–2016 között vicceskedett benne
Vágólapra másolva!
A Trónok harcában a legkegyetlenebb, legszemetebb karaktert Iwan Rheon kapta, de nem szomorú, még senki nem verte meg Ramsay Bolton válogatott kínzásai és rohadt húzásai miatt. Egy interjúban mesélt a figuráról.
Vágólapra másolva!

A Trónok harcában Ramsay egy szadista állat, aki pusztán saját örömére kínoz másokat, igazi gazfickó, akivel kapcsolatban a nézőnek csak egyetlen vágya van: hogy haljon meg mielőbb. Az ötödik évadban ott búcsúztunk el a sztoritól, hogy megszökött tőle menyasszonya, Sansa, és az állati sorba kényszerített rabszolgája, Theon.

Iwan Rheon amúgy walesi zenész, énekes, színész Forrás: HBO

Iwan Rheon az ew.com-nak elmondta, hogy olyan oldalait is megismerheti a néző a folytatásban, amelyeket még nem látott, jelentsen ez bármit is. Ramsay apja egyáltalán nem lesz elragadtatva a szökéstől, hiszen a kis gonosz leszármazottja a Stark-lány oldalán többet ért, mint magában.

Gondolta volna, hogy éveken át komédiában is játszott? Vicious a címe, 2013–2016 között vicceskedett benne Forrás: HBO

Abból, hogy rohadtlelkű gazfickót alakít, nem volt még baja. „Az emberek tisztában vannak vele, hogy színész vagyok, senki nem köpött le az utcán" – magyarázta. Arra a kérdésre, hogy pozitív, jó oldalát is látja-e a néző, így felelt: „Nem hiszem, hogy van neki ilyen, ő egy igaz szemétláda. De én ezt szórakoztatónak tartom, jó eljátszani a figurát. Kétségtelen azonban, hogy voltak undorító jelenetek, amelyektől tartottam."

Megnézték őt Jon Snow szerepére is, de azt végül elvitte Kit Harington - akivel jó haverok lettek Forrás: HBO

A következő évad forgatókönyveit olvasta, és természetesen dicsérte az írókat, mivel a karakter sokszor váratlant lép majd. Mivel a közönség tudja, hogy milyen galád és férges szívű Ramsay, szerinte a karakternek nem is kell mindig gonosznak lennie. Lehet semleges vagy épp kedves, és így lesz még vészjóslóbb, még baljósabb egy-egy mondata, szemvillanása.

--------------

Van nála nagyobb gazfickó a tévében? Ne felejtsen el szavazni rá, vagy más szemétládára, a tévétörténet leggonoszabb szereplőjére itt!