Perel a Szívek szállodája producere

szívek szállodája - gilmore girls
Vágólapra másolva!
A Szívek szállodája egyik eredeti producere, Gavin Polone beperelte a Warner Bros.-t, szerinte az új részekért is járna neki pénz, amit viszont a stúdió nem akar kifizetni.
Vágólapra másolva!

Gavin Polone a Los Angeles-i bírósághoz fordult, szerinte a Warner Bros. legalább 195 ezer dollárral tartozik neki a Szívek szállodája feltámasztásáért. Régi szerződése szerint ugyanis

minden, 2003 után készült rész után 32 ezer 500 dollár járt neki,

a most készülő négy epizódra a szerződésben szintén lekötött százalékos részesedéssel együtt jön ki a 195 ezer, amit követel. Ez nagyjából 51 millió forint.

Gavin Polone Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frederic J. Brown

Először természetesen a stúdiót kereste meg az igényével, azok azonban nem akarnak fizetni neki, mondván, hogy ez csak származtatott munka, a mostani négyrészes minisorozat nem egyenes folytatása a réginek, nem is tévécsatornára, hanem a Netflixre készül. Más kérdés, hogy a történet hasonló lesz, és az összes régi szereplő, még az igen elfoglalt Melissa McCarthy is visszatér.

Visszatérnek a régi szereplők Forrás: CW

Polone egyébként a Szívek szállodája után sem maradt munka nélkül, többek között a Miért ne Emily?-t és A pasifaló-t készítette, a Félig üres-ért pedig hét Emmy-díjra is jelölték.