94 órát tévézett egyhuzamban a világrekordért

KY393 KY393037 Remote Control Entertainment Adults Only Beard Boyfriend Button Down Shirt Casual Clothing Caucasian Appearance Choice Comfortable Couch Couple Flemish Region Front View Girlfriend Holding HORIZONTAL Indoors Leisure Activity Lifestyles Men
Man using remote control while watching television
Vágólapra másolva!
A binge-watching, vagyis a sorozatdarálás Guinness-rekordját döntötte meg egy brooklyni férfi, 94 órán keresztül folyamatosan nézte a kedvenc sorozatait.
Vágólapra másolva!

Egy brooklyni férfi, a 25 éves Alejandro Fragoso megdöntötte a folyamatos tévézés világrekordját, 94 órán keresztül nézte kedvenc sorozatait, a Trónok harcá-t, a Félig üres-t, a Battlestar Galacticá-t, a Twilight Zone-t, a Bob burgerfalodájá-t és az Adventure Time-ot.

A projektet a CyberLink nevű multimédiás szoftvercég támogatta, orvost is biztosított, csakúgy, mint egy jegyzőt, aki a Guinness Rekordok könyve részéről hitelesítette a rekorddöntést.

A Trónok harca is benne volt a programban Forrás: HBO

A korábbi rekord 92 óra volt, öt ausztriai néző állította fel, akiket az LG Electronics Austria szponzorált. A mostani maratonnak is többen futottak neki, de Fragoso volt az egyetlen, aki kibírt 94 órát – utólag azt mondta, nem gondolta, hogy a tévézés ennyire megterhelő tud lenni fizikailag.